Facebook
BIP

Jadłospis

 

CENNIK OBIADÓW

NA ROK SZKOLNY 2025/2026

 

cały obiad        12,00 zł

  drugie danie     9,00 zł

  zupa                 4,00 zł

 

 

KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC LISTOPAD  2025

 

 

cały obiad        18 dni x 12,00 = 216.00 zł

 

II danie            18 dni x 9,00 =  162,00 zł

 

zupy               18 dni x 4,00 =  72,00 zł

 

 

 

Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy

 

nr    61 9537 0000 2004 0042 2134 0003

Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub  287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.

 W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny  532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

 

 

 

 

 

 

 

                                          

03.11.2025 - 07.11.2024

Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.

 

DZIEŃ

TYGODNIA

I DANIE

II DANIE

PONIEDZIAŁEK

03

   

Zupa grochowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym  (zawiera seler) z kiełbasą i ziemniakami

 

Naleśniki w stylu amerykańskim  pancakes

 

(zawierają jajka, mleko, pszenicę) z owocami (borówka i malina), dżem , cukier puder

 

  woda niegazowana, soki, dodatek frytki jabłkowe

 

 

WTOREK

04

   

Rosół

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z makaronem (zawiera jaja, mleko,  pszenicę)

 

Kotlet mielony

 

drobiowo-wieprzowy(zawiera jaja, mleko, pszenicę), ziemniaki(zawierają  mleko) mini marchewka z masłem(z mleka)

 

 owoce, dodatek biszkopty

 woda niegazowana, soki

 

ŚRODA

05

  

Ogórkowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym  (zawiera seler) z ziemniakami

Spaghetti

 

(zawiera jaja, mleko,  pszenicę) z sosem pomidorowym, (zawiera seler) mięsem mielonym wieprzowym oraz serem (zawiera mleko)

owoce,

woda niegazowana, soki, dodatek orzechy

 

 

 

CZWARTEK

06

    

 

Czerwony barszcz

 

na wywarze mięsno-warzywnym  (zawiera seler) z makaronem (zawiera jaja, mleko,  pszenicę)

 

Panierowany filet z kurczaka

 

(zawiera jaja, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko),

surówka z białej kapusty

 

owoce, dodatek baton

woda niegazowana, soki

 

PIĄTEK

07

  

Żurek

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z jajkiem, białą kiełbasą i śmietaną 18 % (z mleka)z ziemniakami

Panierowany filet rybny z miruny

 

(zawiera jaja, mleko, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko), surówka z czerwonej kapusty

 

owoce, mix dodatków

woda niegazowana, soki