Facebook
BIP

Jadłospis

 

CENNIK OBIADÓW

NA ROK SZKOLNY 2025/2026

 

cały obiad        12,00 zł

  drugie danie     9,00 zł

  zupa                 4,00 zł

 

 

KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC wrzesień  2025

 

cały obiad        17 dni x 12,00 = 204.00 zł

 

II danie            17 dni x 9,00 =  153,00 zł

 

zupy               17 dni x 4,00 =  68,00 zł

 

 

 

Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy

 

nr    61 9537 0000 2004 0042 2134 0003

Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub  287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.

 W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny  532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

 

 

 

 

 

 

 

15.09.2025 - 19.09.2025

Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.

 

DZIEŃ

TYGODNIA

I DANIE

II DANIE

PONIEDZIAŁEK

 15

 

 

Zupa fasolowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym,(zawiera selerz     kiełbasą

 

Makaron  kraszony z twarogiem z cebulką i boczkiem

 

(zawierają jajka, mleko, pszenicę)

 

 owoce , woda niegazowana, soki ,dodatek wafle ryżowe

 WTOREK

16

 

Zupa pieczarkowa

 

na wywarze mięsno - warzywnym

z makaronem śmietana 18%              (zawiera mleko ,gluten)

 

Udziec z kurczaka

 

 ziemniaki (zawierają mleko), fasolka szparagowa z bułką tartą

 

owoce,  dodatek baton

woda niegazowana, soki

 

 

ŚRODA

17

 

 

 

Zupa szczawiowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler )z jajkiem i śmietaną 18 % (z mleka )

 

 

 

 

 

Kurczak w sosie meksykańskim z warzywami

 

ryż ,

 

owoce, dodatek musi i mieszanka studencka

woda niegazowana, soki

 

 

 

CZWARTEK

18

 

 

 

Krupnik

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler)ziemniakami

 

 

Karkówka

 

w sosie , ziemniaki (zawierają mleko),

buraczki

 

owoce, drożdżówka

woda niegazowana, soki

 

PIĄTEK

19

 

 

Zupa pomidorowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler)

i śmietaną 18 % (z mleka) z makaronem  ryżowym

 

Panierowany filet rybny z miruny

 

(zawiera jaja, mleko, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko), surówka z czerwonej kapusty

 

owoce, mix dodatków

woda niegazowana, soki