CENNIK OBIADÓW
NA ROK SZKOLNY 2025/2026
cały obiad 12,00 zł
drugie danie 9,00 zł
zupa 4,00 zł
DRODZY RODZICE i NAUCZYCIELE :)
Dyrektor Szkoły Podstawowej nr.3 w Lipnie informuje o regularnej płatności za obiady.
Ze względu na to, że grudzień jest miesiącem ,w którym musimy zakończyć rok rozliczeniowy, bardzo prosimy o wpłaty w terminie do 10.12.2025. Opłaty za miesiąc styczeń prosimy wpłacać w danym miesiącu. Odpisy z obiadów proszę zgłaszać do 15.12.2025 r. Informacje otrzymają państwo pod nr. 532-163-458 u intendentki.
Z góry dziękujemy.
KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC grudzień 2025
cały obiad 15 dni x 12,00 = 180.00 zł
II danie 15 dni x 9,00 = 135,00 zł
zupy 15 dni x 4,00 = 60,00 zł
Gotujemy do 19.12.2025
Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy
nr 61 9537 0000 2004 0042 2134 0003
Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub 287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.
W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny 532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

15.12.2025 - 19.12.2025
Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.
|
PONIEDZIAŁEK 15
|
Zupa z czerwonej soczewicy
na wywarze mięsno-warzywnym, (zawiera seler) z boczkiem i ziemniakami
|
Pierogi z serem , truskawkami z musem twarogowym lub pierogi z mięsem z kraszoną cebulką, zawierają jaja, mleko, pszenicę) i śmietanę 12%
owoce, dodatek biszkopty woda niegazowana, soki
|
|
WTOREK 16
|
Biały barszcz
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z lanymi kluskami (zawiera jaja, mleko, pszenicę) ) i śmietaną 18 % (z mleka)
|
Bigos z mielonym
ziemniaki( zawiera mleko)
owoce, dodatek mix woda niegazowana, soki
|
|
ŚRODA 17
|
Zupa pomidorowa
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z makaronem ryżowym i śmietaną 18 % (z mleka)
|
Krokiety z farszem mięsnym lub kapustą i grzybami
(zawierają jaja, mleko, pszenicę)surówka z kapusty pekińskiej
owoce, dodatek woda niegazowana, soki
|
|
CZWARTEK 18
|
Zupa szczawiowa
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler )z jajkiem i śmietaną 18 % (z mleka ) z ziemniakami
|
Żeberka w sosie
ziemniaki( zawiera mleko),sałata lodowa ze śmietaną
owoce, dodatek wafle malinowe woda niegazowana, soki
|
|
PIĄTEK 19
|
Czerwony barszcz
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z uszkami (zawiera jaja, mleko, pszenicę)
|
Paluszki rybne lub śledzie w śmietanie
ziemniaki(zawiera mleko) surówka z czerwonej kapusty
owoce, dodatek świąteczny woda niegazowana, soki
|
