Facebook
BIP

Jadłospis

 

 

CENNIK OBIADÓW

NA ROK SZKOLNY 2023/2024

 

cały obiad     8,00 zł

II danie         6,50 zł

zupa             2,00 zł

 

KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC kwiecień 2024

 

 

cały obiad        20 dni x 8,00 = 160.00 zł

 

II danie            20 dni x 6,50  = 130,00 zł

 

zupy                20 dni x 2,00 =  40,00 zł

 

 

  

DZIEŃ WOLNY : 01.04.2024

                                02.04.2024

 

 

 

 

Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy  

nr    61 9537 0000 2004 0042 2134 0003

Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub  287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.

 W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny  532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

 

 

 

 

 

 

 

 

22.04.2024 - 26.04.2024

Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.

 

 

DZIEŃ

TYGODNIA

I DANIE

II DANIE

 

PONIEDZIAŁEK

 

  22

 

Zupa z czerwonej soczewicy

na wywarze mięsno-warzywnym,  (zawiera seler) z boczkiem i ziemniakami

 

 Kopytka

 (zawierają jaja, mleko,  pszenicę) z

zasmażaną kapustą

 

owoce,dodatek

woda niegazowana, soki

 

 

 

 

 

WTOREK

 

 23

Rosół

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z makaronem (zawiera jaja, mleko,  pszenicę)

Kotlet mielony

drobiowo-wieprzowy, (zawierają  jaja, mleko, pszenicę)ziemniaki(zawierają  mleko) fasolka szparagowa

 

owoce,  woda niegazowana, soki

 

 

 

 

 

ŚRODA

 

 24

 Ogórkowa

na wywarze mięsno-warzywnym  (zawiera seler) z makaronem

(zawiera jaja, mleko,  pszenicę)

 

 

Karkówka

w sosie , ziemniaki (zawierają mleko),

buraczki

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

CZWARTEK

 

 25

Zacierki kraszone

(zawiera jaja, mleko,  pszenicę)

na wywarze warzywnym (zawiera seler)  z kiszoną kapustą z ziemniakami

 

 

Fasolka po bretońsku

pieczywo pełnoziarniste, pszenne lub żytnie

 

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

PIĄTEK

 

 26

Barszcz ukraiński

na wywarze mięsno-warzywnym  (zawiera seler) ze śmietaną 18% (z mleka) z ziemniakami

 

 

Ryba w sosie greckim

(zawiera seler, jaja, mleko, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko).

 

mix dodatków

woda niegazowana, soki