Facebook
BIP

Jadłospis

 

 

CENNIK OBIADÓW

NA ROK SZKOLNY 2024/2025

 

cały obiad     8,00 zł

II danie         6,50 zł

zupa             2,00 zł

 

 

KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC listopad 2024

 

cały obiad        19 dni x 8,00 = 152.00 zł

 

II danie            19 dni x 6,50  =123,50 zł

 

zupy                19 dni x 2,00 =  38,00 zł

 

 

DZIEŃ WOLNY OD OBIADÓW  01.11.2024  oraz  11.11.2024

Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy

 

DRODZY RODZICE i NAUCZYCIELE:)

 

Dyrektor Szkoły Podstawowej nr3 w Lipnie informuje

o regularnej płatności za obiady.

Ze względu na to, że grudzień jest miesiącem ,

w którym  musimy zakończyć rok rozliczeniowy,

bardzo prosimy o wpłaty w terminie do 10.12.2024.

Opłaty za miesiąc styczeń prosimy wpłacać

w danym miesiącu. Informacje otrzymają państwo

pod nr. 532-163-458 u intendentki.

 

Z góry dziękujemy.

Z poważaniem:

Dyrektor Szkoły

 

nr    61 9537 0000 2004 0042 2134 0003

Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub  287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.

 W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny  532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

 

DRODZY RODZICE i NAUCZYCIELE:)

Dyrektor Szkoły Podstawowej nr.3 w Lipnie

informuje o regularnej płatności za obiady.

Ze względu na to, że grudzień jest miesiącem ,

w którym  musimy zakończyć rok rozliczeniowy,

bardzo prosimy o wpłaty w terminie do 10.12.2024.

Opłaty za miesiąc styczeń prosimy

wpłacać w danym miesiącu.

Informacje otrzymają państwo

pod nr. 532-163-458 u intendentki.

Z góry dziękujemy.

Z poważaniem:

Dyrektor Szkoły

18.11.2024 - 22.11.2024

Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.

 

DZIEŃ

TYGODNIA

I DANIE

II DANIE

PONIEDZIAŁEK

 

18

 

Zupa gołąbkowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z pulpecikami wieprzowymi (zawiera jaja, mleko,  pszenicę) i śmietaną 18 % (z mleka)

 

 

Pierogi z serem  

 

(zawierają jaja, mleko,  pszenicę) i śmietanę 12%

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 WTOREK

 

19

Kalafiorowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym  (zawiera seler) z zacierką i śmietaną 18 %

 (z mleka)

 

Gulasz wieprzowy

 

kasza bulgur, z ogórkiem  kiszonym

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

 

ŚRODA

 

20

 

Zupa pieczarkowa

 

na wywarze mięsno - warzywnym

z makaronem śmietana 18%              (zawiera mleko ,gluten)

 

Stek z cebulką

(zawiera mleko, pszenicę) ziemniaki( zawiera mleko)

marchewka z groszkiem

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

 

 

CZWARTEK

 

 

  21

 

Krupnik

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler)ziemniakami

 

Fasolka po bretońsku

 

pieczywo pełnoziarniste, pszenne lub żytnie

 

 

owoce

woda niegazowana, soki

 

PIĄTEK

 

 

  22

Barszcz ukraiński

 

na wywarze mięsno-warzywnym  (zawiera seler) ze śmietaną 18% (z mleka) z ziemniakami

 

Panierowany filet rybny z miruny

 

(zawiera jaja, mleko, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko), surówka z czerwonej kapusty

owoce, baton

woda niegazowana, soki