Facebook
BIP

Jadłospis

 

 

CENNIK OBIADÓW

NA ROK SZKOLNY 2024/2025

 

cały obiad     8,00 zł

II danie         6,50 zł

zupa             2,00 zł

 

 

KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC kwiecień 2025

 

 

 

cały obiad 18 dni x 8,00 = 144.00 zł

 

II danie 18 dni x 6,50 = 117,00 zł

 

zupy 18 dni x 2,00 = 36,00 zł

 

 

Przerwa Świąteczna od 17 - 22 .04. 2025

 

Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy

 

nr    61 9537 0000 2004 0042 2134 0003

Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub  287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.

 W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny  532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

 

 

 

 

 

 

 

14.04.2025 - 16.04.2025

Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.

 

DZIEŃ

TYGODNIA

 

I DANIE

 

II DANIE

PONIEDZIAŁEK

 

14

 

Zupa fasolowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym,(zawiera seler) z kiełbasą

 

Pierogi z serem z musem twarogowym

 

(zawierają jaja, mleko, pszenicę) i śmietanę 12%

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

WTOREK

 

15

Rosół

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z makaronem (zawiera jaja, mleko, pszenicę)

 

Karkówka w sosie

 

ziemniaki(zawierają mleko) marchewka zasmażana

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

ŚRODA

 

16

 

Kapuśniak

 

na wywarze mięsnym-warzywnym (zawiera seler) z kiełbasą

Gulasz wieprzowy

 

kasza bulgur, ogórek kiszony

 

owoce, mix dodatku

woda niegazowana, soki

 

 

 

 

CZWARTEK

 

 

17

 

wolne

 

PIĄTEK

 

 

18

wolne

 

 

 


 


 

 

 

 

DZIEŃ

TYGODNIA

 

I DANIE

 

II DANIE

PONIEDZIAŁEK

 

21

wolne

 

WTOREK

 

22

wolne

 

ŚRODA

 

23

Ogórkowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z ziemniakami

Grubo tarte placki ziemniaczane

( zawierają jaja, pszenicę)dżem, cukier trzcinowy

 

dodatek

owoce, woda niegazowana, soki

 

 

CZWARTEK

 

24

 

Czerwony barszcz

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z makaronem (zawiera jaja, mleko, pszenicę)

 

Panierowany filet z kurczaka

 

(zawiera jaja, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko),

surówka z pekinki

 

owoce

woda niegazowana, soki

 

PIĄTEK

 

25

Żurek

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z jajkiem, białą kiełbasą i śmietaną 18 % (z mleka)z ziemniakami

 

 

Paluszki rybne

 

ziemniaki(zawiera mleko) surówka z kiszona kapusta

 

owoce, mix dodatku

woda niegazowana, soki