CENNIK OBIADÓW
NA ROK SZKOLNY 2025/2026
cały obiad 12,00 zł
drugie danie 9,00 zł
zupa 4,00 zł
KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC LISTOPAD 2025
cały obiad 18 dni x 12,00 = 216.00 zł
II danie 18 dni x 9,00 = 162,00 zł
zupy 18 dni x 4,00 = 72,00 zł
Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy
nr 61 9537 0000 2004 0042 2134 0003
Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub 287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.
W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny 532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

17.10.2025 - 21.10.2025
Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.
|
DZIEŃ TYGODNIA |
I DANIE |
II DANIE |
|
PONIEDZIAŁEK 17
|
Zupa gołąbkowa
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z pulpecikami wieprzowymi (zawiera jaja, mleko, pszenicę) i śmietaną 18 % (z mleka)
|
Pierogi z serem z musem twarogowym
(zawierają jaja, mleko, pszenicę)
owoce, woda niegazowana, soki, dodatek wafle
|
|
WTOREK 18
|
Kalafiorowa na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z zacierkami(zawiera jaja, mleko, pszenicę) i śmietaną 18 %(z mleka)
|
Gulasz wieprzowy
Kasza, surówka z ogórka kiszonego
owoce, dodatek chrupki woda niegazowana, soki
|
|
ŚRODA 19
|
Barszcz ukraiński
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) ze śmietaną 18% (z mleka) z ziemniakami |
Karkówka
w sosie , ziemniaki (zawierają mleko),fasolka szparagowa
owoce, dodatek mieszanka studencka woda niegazowana, soki
|
|
CZWARTEK 20
|
Zupa szczawiowa
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler )z jajkiem i śmietaną 18 % (z mleka )
|
Fasolka po bretońsku
pieczywo pełnoziarniste, pszenne lub żytnie
owoce, dodatek orzechy laskowe woda niegazowana, soki
|
|
PIĄTEK 21
|
Zupa pomidorowa
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z kluskami lanymi i śmietaną 18 % (z mleka)
|
Ryba w sosie greckim
(zawiera seler, jaja, mleko, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko).
owoce woda niegazowana, soki, dodatek baton
|
