Facebook
BIP

Jadłospis

 

 

CENNIK OBIADÓW

NA ROK SZKOLNY 2024/2025

 

cały obiad     8,00 zł

II danie         6,50 zł

zupa             2,00 zł

 

 

KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC styczeń 2025

 

 

cały obiad        9 dni x 8,00 = 72.00 zł

 

II danie            9 dni x 6,50  = 58,50 zł

 

zupy                9 dni x 2,00 =  18,00 zł

 

 

 

Gotujemy  dla was :  od 07.01.2025  do  17.01.2025

 

 

Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy

 

nr    61 9537 0000 2004 0042 2134 0003

Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub  287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.

 W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny  532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

 

 

 

 

 

 

 

13.01.2025 - 17.01.2025

Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.

 

DZIEŃ

TYGODNIA

 

I DANIE

 

II DANIE

PONIEDZIAŁEK

 

13

 

Zupa fasolowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym,(zawiera seler) z kiełbasą

 

Makaron kraszony z twarogiem z cebulką i boczkiem

 

(zawierają jajka, mleko, pszenicę)

 

owoce , woda niegazowana, soki ,dodatek

WTOREK

 

14

Zupa pieczarkowa

 

na wywarze mięsno - warzywnym

z makaronem śmietana 18% (zawiera mleko ,gluten)

 

Kotlet mielony

 

(zawiera jaja, mleko, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko),mizeria (zawiera mleko)

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

ŚRODA

 

15

 

 

Zupa szczawiowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler )z jajkiem i śmietaną 18 % (z mleka )

 

 

 

 

 

Kurczak w sosie meksykańskim z warzywami

 

ryż , ogórek kiszony

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

 

CZWARTEK

 

 

16

 

Biały barszcz

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z makaronem (zawiera jaja, mleko, pszenicę) ) i śmietaną 18 % (z mleka)

 

 

Udziec z kurczaka

 

ziemniaki (zawierają mleko), buraczki

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

PIĄTEK

 

 

17

Zupa pomidorowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler)

i śmietaną 18 % (z mleka) z ryżem

 

Panierowany filet rybny z miruny

 

(zawiera jaja, mleko, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko), surówka z czerwonej kapusty

 

owoce

woda niegazowana, soki