CENNIK OBIADÓW
NA ROK SZKOLNY 2024/2025
cały obiad 8,00 zł
II danie 6,50 zł
zupa 2,00 zł
KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC listopad 2024
cały obiad 19 dni x 8,00 = 152.00 zł
II danie 19 dni x 6,50 =123,50 zł
zupy 19 dni x 2,00 = 38,00 zł
DZIEŃ WOLNY OD OBIADÓW 01.11.2024 oraz 11.11.2024
Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy
DRODZY RODZICE i NAUCZYCIELE:)
Dyrektor Szkoły Podstawowej nr3 w Lipnie informuje
o regularnej płatności za obiady.
Ze względu na to, że grudzień jest miesiącem ,
w którym musimy zakończyć rok rozliczeniowy,
bardzo prosimy o wpłaty w terminie do 10.12.2024.
Opłaty za miesiąc styczeń prosimy wpłacać
w danym miesiącu. Informacje otrzymają państwo
pod nr. 532-163-458 u intendentki.
Z góry dziękujemy.
Z poważaniem:
Dyrektor Szkoły
nr 61 9537 0000 2004 0042 2134 0003
Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub 287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.
W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny 532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.
DRODZY RODZICE i NAUCZYCIELE:)
Dyrektor Szkoły Podstawowej nr.3 w Lipnie
informuje o regularnej płatności za obiady.
Ze względu na to, że grudzień jest miesiącem ,
w którym musimy zakończyć rok rozliczeniowy,
bardzo prosimy o wpłaty w terminie do 10.12.2024.
Opłaty za miesiąc styczeń prosimy
wpłacać w danym miesiącu.
Informacje otrzymają państwo
pod nr. 532-163-458 u intendentki.
Z góry dziękujemy.
Z poważaniem:
Dyrektor Szkoły
18.11.2024 - 22.11.2024
Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.
DZIEŃ TYGODNIA |
I DANIE |
II DANIE |
PONIEDZIAŁEK
18
|
Zupa gołąbkowa
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z pulpecikami wieprzowymi (zawiera jaja, mleko, pszenicę) i śmietaną 18 % (z mleka)
|
Pierogi z serem
(zawierają jaja, mleko, pszenicę) i śmietanę 12%
owoce, woda niegazowana, soki
|
WTOREK
19 |
Kalafiorowa
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z zacierką i śmietaną 18 % (z mleka)
|
Gulasz wieprzowy
kasza bulgur, z ogórkiem kiszonym
owoce, woda niegazowana, soki
|
ŚRODA
20
|
Zupa pieczarkowa
na wywarze mięsno - warzywnym z makaronem śmietana 18% (zawiera mleko ,gluten)
|
Stek z cebulką (zawiera mleko, pszenicę) ziemniaki( zawiera mleko) marchewka z groszkiem owoce, woda niegazowana, soki
|
CZWARTEK
21
|
Krupnik
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler)ziemniakami
|
Fasolka po bretońsku
pieczywo pełnoziarniste, pszenne lub żytnie
owoce woda niegazowana, soki
|
PIĄTEK
22 |
Barszcz ukraiński
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) ze śmietaną 18% (z mleka) z ziemniakami
|
Panierowany filet rybny z miruny
(zawiera jaja, mleko, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko), surówka z czerwonej kapusty owoce, baton woda niegazowana, soki
|