Facebook
BIP

Jadłospis

 

CENNIK OBIADÓW

NA ROK SZKOLNY 2025/2026

 

cały obiad        12,00 zł

  drugie danie     9,00 zł

  zupa                 4,00 zł

 

 

KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC LISTOPAD  2025

 

 

cały obiad        18 dni x 12,00 = 216.00 zł

 

II danie            18 dni x 9,00 =  162,00 zł

 

zupy               18 dni x 4,00 =  72,00 zł

 

 

 

Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy

 

nr    61 9537 0000 2004 0042 2134 0003

Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub  287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.

 W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny  532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

 

 

 

 

 

 

 

                                          

17.10.2025 - 21.10.2025

Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.

 

 

DZIEŃ

TYGODNIA

 

                   I DANIE

 

                  II DANIE

PONIEDZIAŁEK

 17

 

 

Zupa gołąbkowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z pulpecikami wieprzowymi (zawiera jaja, mleko,  pszenicę) i śmietaną 18 % (z mleka)

 

 

Pierogi z serem  z musem twarogowym

 

(zawierają jaja, mleko,  pszenicę)  

 

owoce,

woda niegazowana, soki, dodatek wafle

 

 WTOREK

18

 

Kalafiorowa

na wywarze mięsno-warzywnym  (zawiera seler) z zacierkami(zawiera jaja, mleko,  pszenicę) i śmietaną 18 %(z mleka)

 

 

Gulasz wieprzowy

 

Kasza,  surówka z ogórka kiszonego

 

owoce,  dodatek chrupki

woda niegazowana, soki

 

 

 

ŚRODA

19

 

 

Barszcz ukraiński

 

na wywarze mięsno-warzywnym  (zawiera seler) ze śmietaną 18% (z mleka) z ziemniakami

Karkówka

 

w sosie , ziemniaki (zawierają mleko),fasolka szparagowa

 

 

owoce, dodatek mieszanka studencka

woda niegazowana, soki

 

CZWARTEK

20

 

 

 

Zupa szczawiowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler )z jajkiem i śmietaną 18 % (z mleka )

 

 

Fasolka po bretońsku

 

pieczywo pełnoziarniste, pszenne lub żytnie

 

 

owoce, dodatek orzechy laskowe

woda niegazowana, soki

 

PIĄTEK

21

 

 

Zupa pomidorowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z kluskami lanymi

i śmietaną 18 % (z mleka)

 

Ryba w sosie greckim

 

(zawiera seler, jaja, mleko, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko).

 

owoce

woda niegazowana, soki, dodatek baton