Facebook
BIP

Jadłospis

 

 

CENNIK OBIADÓW

NA ROK SZKOLNY 2023/2024

 

cały obiad     8,00 zł

II danie         6,50 zł

zupa             2,00 zł

 

 

 

 

 

KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC luty 2024

 

 

cały obiad        11 dni x 8,00 = 88.00 zł

 

II danie            11 dni x 6,50  = 71,50 zł

 

zupy                11 dni x 2,00 =  22,00 zł

 

  

DZIEŃ WOLNY : FERIE ZIMOWE OD 12 - 25 .02.2024r.

                                                

Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy  

nr    61 9537 0000 2004 0042 2134 0003

Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub  287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.

 W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny  532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

 

05.02.2024 - 09.02.2024

Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.

 

 

DZIEŃ

TYGODNIA

 

                   I DANIE

 

                  II DANIE

 

PONIEDZIAŁEK

 

       05

 

Zupa z czerwonej soczewicy

na wywarze mięsno-warzywnym,  (zawiera seler) z boczkiem i ziemniakami

 

 

Kopytka

 (zawierają jaja, mleko,  pszenicę) z

zasmażaną kapustą

 

owoce

woda niegazowana, soki

 

 

 

WTOREK

 

       06

Krupnik

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler)ziemniakami

 

Kotlet mielony

drobiowo-wieprzowy, (zawierają  jaja, mleko, pszenicę)ziemniaki(zawierają  mleko) marchewka z groszkiem

 

owoce, dodatek

 woda niegazowana, soki

 

 

 

ŚRODA

 

       07

Zupa wiśniowa

z makaronem (zawiera jaja, mleko,  pszenicę, gluten) i śmietaną 18 % (z mleka)

 

 

Udziec z kurczaka

ziemniaki (zawierają mleko),  warzywa na patelnie

owoce, 

woda niegazowana, soki

 

 

 

CZWARTEK

 

         08

Zupa szczawiowa

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler )z jajkiem i śmietaną 18 %

 (zawiera mleko ,jaja,)

 

 

Kurczak w sosie z warzywami

(zawiera seler),ryż

 

owoce, pączek

woda niegazowana, soki

 

 

 

PIĄTEK

 

         09

Biały barszcz

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z kluskami lanymi (zawiera jaja, mleko, pszenicę) ) i śmietaną 18 % (z mleka)

 

 

Ryba w sosie greckim

(zawiera seler, jaja, mleko, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko).

 

mix dodatków

woda niegazowana, soki