Facebook
BIP

Jadłospis

 

 

CENNIK OBIADÓW

NA ROK SZKOLNY 2024/2025

 

cały obiad     8,00 zł

II danie         6,50 zł

zupa             2,00 zł

 

 

KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC luty  2025

 

 

cały obiad        20 dni x 8,00 =  160.00 zł

 

II danie            20 dni x 6,50 =  130,00 zł

 

zupy                20 dni x 2,00 =  40,00 zł

 

  

Gotujemy  dla was :  od 03.02.2025 

 

 

Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy

 

nr    61 9537 0000 2004 0042 2134 0003

Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub  287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.

 W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny  532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

 

 

 

 

 

 

 

03.02.2025 - 07.02.2025

Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.

 

DZIEŃ

TYGODNIA

 

                   I DANIE

 

                  II DANIE

PONIEDZIAŁEK

 

    03

Zupa z czerwonej soczewicy

 

na wywarze mięsno-warzywnym,  (zawiera seler) z boczkiem i ziemniakami

 

 

Naleśniki

 

(zawierają jaja, mleko,  pszenicę)

z serkiem twarogowym (z mleka), dżemem lub cukrem pudrem z owocami

 

woda niegazowana, soki

 

WTOREK

 

    04

Rosół

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z makaronem (zawiera jaja, mleko,  pszenicę)

 

A 'la gołąbki

w sosie pomidorowym(zawiera mleko), ziemniaki (zawierają mleko), mix sałat

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

ŚRODA

 

   05

Ogórkowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym  (zawiera seler) z ziemniakami

Spaghetti

 

(zawiera jaja, mleko,  pszenicę) z sosem pomidorowym, (zawiera seler) mięsem mielonym wieprzowym oraz serem (zawiera mleko)

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

 

CZWARTEK

 

     06

 

Czerwony barszcz

 

na wywarze mięsno-warzywnym  (zawiera seler) z makaronem (zawiera jaja, mleko,  pszenicę)

 

Panierowany filet z kurczaka

 

(zawiera jaja, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko),

surówka z pekinki

 

owoce

woda niegazowana, soki

 

PIĄTEK

 

  07

Żurek

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z jajkiem, białą kiełbasą i śmietaną 18 % (z mleka)z ziemniakami

Paluszki rybne

 

ziemniaki(zawiera mleko)  surówka z kiszona kapusta

 

owoce,

woda niegazowana, soki