Facebook
BIP

Jadłospis

 

 

CENNIK OBIADÓW

NA ROK SZKOLNY 2023/2024

 

cały obiad     8,00 zł

II danie         6,50 zł

zupa             2,00 zł

 

 

KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC czerwiec 2024

 

cały obiad        14 dni x 8,00 = 112.00 zł

II danie            14 dni x 6,50  = 91,00 zł

 zupy                14 dni x 2,00 =  28,00 zł

 

DZIEŃ WOLNY : GOTUJEMY DLA WAS DO 20.06.2024r

 

Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy  

nr    61 9537 0000 2004 0042 2134 0003

Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub  287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.

 W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny  532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

 

 

 

 

 

 

 

17.06.2024 - 20.06.2024

Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.

 

DZIEŃ

TYGODNIA

 

                   I DANIE

 

                  II DANIE

 

PONIEDZIAŁEK

 

       17

 

Zupa z czerwonej soczewicy

na wywarze mięsno-warzywnym,  (zawiera seler) z boczkiem i ziemniakami

 

 

Naleśniki

(zawierają jaja, mleko,  pszenicę)

z serkiem twarogowym (z mleka), dżemem lub brązowym cukrem,

 

owoce, woda niegazowana, soki,

 

 

 

 

 

WTOREK

 

       18

Ogórkowa

na wywarze mięsno-warzywnym  (zawiera seler) z ziemniakami

 

Leczo

pieczywo pełnoziarniste, pszenne lub żytnie(gluten)

 

owoce, 

woda niegazowana, soki

 

 

ŚRODA

 

       19

Rosół

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z makaronem (zawiera jaja, mleko,  pszenicę)

Karkówka

w sosie , ziemniaki (zawierają mleko),

surówka z młodej kapusty

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

CZWARTEK

 

         20

Żurek

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z jajkiem, białą kiełbasą i śmietaną 18 % (z mleka)

 

Makaron  kraszony z twarogiem z cebulką i boczkiem

(zawierają jajka, mleko, pszenicę)

 

 owoce,

 woda niegazowana, soki, dodatek

 

PIĄTEK

 

         21

ZAKOŃCZENIE ROKU SZKOLNEGO