Facebook
BIP

Jadłospis

 

 

CENNIK OBIADÓW

NA ROK SZKOLNY 2024/2025

 

cały obiad     8,00 zł

II danie         6,50 zł

zupa             2,00 zł

 

 

KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC kwiecień 2025

 

 

 

cały obiad 18 dni x 8,00 = 144.00 zł

 

II danie 18 dni x 6,50 = 117,00 zł

 

zupy 18 dni x 2,00 = 36,00 zł

 

 

Przerwa Świąteczna od 17 - 22 .04. 2025

 

Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy

 

nr    61 9537 0000 2004 0042 2134 0003

Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub  287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.

 W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny  532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

 

 

 

 

 

 

 

31.03.2025 - 04.04.2025

Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.

 

DZIEŃ

TYGODNIA

 

I DANIE

 

II DANIE

PONIEDZIAŁEK

 

31

Zupa z czerwonej soczewicy

 

na wywarze mięsno-warzywnym, (zawiera seler) z boczkiem i ziemniakami

 

 

Naleśniki lub naleśniki z serem

 

(zawierają jaja, mleko, pszenicę)

z musem twarogowym (z mleka), dżemem lub cukrem pudrem ,owoce (borówka ,malina)

 

woda niegazowana, soki, dodatek mus

 

WTOREK

 

01

Rosół

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z makaronem (zawiera jaja, mleko, pszenicę)

 

A 'la gołąbki

w sosie pomidorowym(zawiera mleko), ziemniaki (zawierają mleko), ogórek kiszony

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

ŚRODA

 

02

Ogórkowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z ziemniakami

Spaghetti

 

(zawiera jaja, mleko, pszenicę) z sosem pomidorowym, (zawiera seler) mięsem mielonym wieprzowym oraz serem (zawiera mleko)

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

 

CZWARTEK

 

03

 

Czerwony barszcz

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z makaronem (zawiera jaja, mleko, pszenicę)

 

Panierowany filet z kurczaka

 

(zawiera jaja, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko),

surówka z pekinki

 

owoce

woda niegazowana, soki

 

PIĄTEK

 

04

Żurek

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z jajkiem, białą kiełbasą i śmietaną 18 % (z mleka)z ziemniakami

 

 

Paluszki rybne mix

 

ziemniaki(zawiera mleko) surówka z kiszona kapusta

 

dodatek

woda niegazowana, soki