Facebook
BIP

Jadłospis

 

 

CENNIK OBIADÓW

NA ROK SZKOLNY 2024/2025

 

cały obiad     8,00 zł

II danie         6,50 zł

zupa             2,00 zł

 

 

KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC grudzień 2024

 

cały obiad        15 dni x 8,00 = 120.00 zł

 

II danie            15 dni x 6,50  =97,50 zł

 

zupy                15 dni x 2,00 =  30,00 zł

 

 

W GRUDNIU GOTUJEMY DO  20.12.2024r.

 

 

Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy

 

DRODZY RODZICE i NAUCZYCIELE:)

 

Dyrektor Szkoły Podstawowej nr3 w Lipnie informuje

o regularnej płatności za obiady.

Ze względu na to, że grudzień jest miesiącem ,

w którym  musimy zakończyć rok rozliczeniowy,

bardzo prosimy o wpłaty w terminie do 10.12.2024.

Opłaty za miesiąc styczeń prosimy wpłacać

w danym miesiącu. Informacje otrzymają państwo

pod nr. 532-163-458 u intendentki.

 

Z góry dziękujemy.

Z poważaniem:

Dyrektor Szkoły

 

nr    61 9537 0000 2004 0042 2134 0003

Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub  287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.

 W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny  532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.

 

DRODZY RODZICE i NAUCZYCIELE:)

Dyrektor Szkoły Podstawowej nr.3 w Lipnie

informuje o regularnej płatności za obiady.

Ze względu na to, że grudzień jest miesiącem ,

w którym  musimy zakończyć rok rozliczeniowy,

bardzo prosimy o wpłaty w terminie do 10.12.2024.

Opłaty za miesiąc styczeń prosimy

wpłacać w danym miesiącu.

Informacje otrzymają państwo

pod nr. 532-163-458 u intendentki.

Z góry dziękujemy.

Z poważaniem:

Dyrektor Szkoły

 

 

 

 

16.12.2024 - 20.12.2024

Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.

 

DZIEŃ

TYGODNIA

I DANIE

II DANIE

PONIEDZIAŁEK

 

16

 

Zupa z czerwonej soczewicy

 

na wywarze mięsno-warzywnym,  (zawiera seler) z boczkiem i ziemniakami

 

 

Naleśniki w stylu amerykańskim  pancakes

 

(zawierają jajka, mleko, pszenicę) z owocami, dżem i cukrem  pudrem

 

 owoce, woda niegazowana, soki,

 WTOREK

17

Rosół

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z makaronem (zawiera jaja, mleko,  pszenicę)

 

 

Kotlet mielony

 

drobiowo-wieprzowy, (zawierają  jaja, mleko, pszenicę)ziemniaki(zawierają  mleko) surówka z pekinki

 

owoce, woda niegazowana, soki,

 

ŚRODA

 

18

 

Zupa szczawiowa

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler )z jajkiem i śmietaną 18 % (z mleka )

 

 

 

Kurczak w sosie meksykańskim

(zawiera seler)z warzywami ,ryż

 

owoce,

woda niegazowana, soki

 

 

CZWARTEK

 

 

 19

 

Krupnik

 

na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler)ziemniakami

 

 

Udziec z kurczaka

 

ziemniaki (zawierają mleko),  mix sałat

 

owoce, 

woda niegazowana, soki

 

 

PIĄTEK

 

 

  20

Czerwony barszcz

 

na wywarze mięsno-warzywnym  (zawiera seler) z uszkami

 

Panierowany filet rybny z miruny

 

(zawiera jaja, mleko, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko), surówka z kiszonej kapusty

 

owoce, dodatek

woda niegazowana, soki