CENNIK OBIADÓW
NA ROK SZKOLNY 2024/2025
cały obiad 8,00 zł
II danie 6,50 zł
zupa 2,00 zł
KOSZT OBIADÓW - MIESIĄC grudzień 2024
cały obiad 15 dni x 8,00 = 120.00 zł
II danie 15 dni x 6,50 =97,50 zł
zupy 15 dni x 2,00 = 30,00 zł
W GRUDNIU GOTUJEMY DO 20.12.2024r.
Należności za obiady prosimy regulować do 10-go każdego miesiąca na rachunek bankowy
DRODZY RODZICE i NAUCZYCIELE:)
Dyrektor Szkoły Podstawowej nr3 w Lipnie informuje
o regularnej płatności za obiady.
Ze względu na to, że grudzień jest miesiącem ,
w którym musimy zakończyć rok rozliczeniowy,
bardzo prosimy o wpłaty w terminie do 10.12.2024.
Opłaty za miesiąc styczeń prosimy wpłacać
w danym miesiącu. Informacje otrzymają państwo
pod nr. 532-163-458 u intendentki.
Z góry dziękujemy.
Z poważaniem:
Dyrektor Szkoły
nr 61 9537 0000 2004 0042 2134 0003
Informacje dotyczące numeru rachunku bankowego oraz wysokość wpłat na każdy miesiąc są umieszczone na tablicy informacyjnej, stronie internetowej oraz informacji udziela intendent. Istnieje możliwość odliczenia kosztów obiadu, nieobecność ucznia musi być zgłoszona u intendenta osobiście lub telefonicznie pod 532-163-458 lub 287-25-87 do godziny 8.00. Tylko na tej podstawie powstała nadpłata może być zaliczona na poczet opłaty na następny miesiąc.
W przypadku wątpliwości dotyczących ilości odpisów miesięcznych, prosimy o kontakt telefoniczny 532-163-458 w celu uniknięcia nieporozumień.
DRODZY RODZICE i NAUCZYCIELE:)
Dyrektor Szkoły Podstawowej nr.3 w Lipnie
informuje o regularnej płatności za obiady.
Ze względu na to, że grudzień jest miesiącem ,
w którym musimy zakończyć rok rozliczeniowy,
bardzo prosimy o wpłaty w terminie do 10.12.2024.
Opłaty za miesiąc styczeń prosimy
wpłacać w danym miesiącu.
Informacje otrzymają państwo
pod nr. 532-163-458 u intendentki.
Z góry dziękujemy.
Z poważaniem:
Dyrektor Szkoły
16.12.2024 - 20.12.2024
Alergeny zostały wyróżnione na jadłospisie.
DZIEŃ TYGODNIA |
I DANIE |
II DANIE |
PONIEDZIAŁEK
16
|
Zupa z czerwonej soczewicy
na wywarze mięsno-warzywnym, (zawiera seler) z boczkiem i ziemniakami
|
Naleśniki w stylu amerykańskim pancakes
(zawierają jajka, mleko, pszenicę) z owocami, dżem i cukrem pudrem
owoce, woda niegazowana, soki, |
WTOREK 17 |
Rosół
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z makaronem (zawiera jaja, mleko, pszenicę)
|
Kotlet mielony
drobiowo-wieprzowy, (zawierają jaja, mleko, pszenicę)ziemniaki(zawierają mleko) surówka z pekinki
owoce, woda niegazowana, soki,
|
ŚRODA
18
|
Zupa szczawiowa
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler )z jajkiem i śmietaną 18 % (z mleka )
|
Kurczak w sosie meksykańskim (zawiera seler)z warzywami ,ryż
owoce, woda niegazowana, soki
|
CZWARTEK
19
|
Krupnik
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler)ziemniakami
|
Udziec z kurczaka
ziemniaki (zawierają mleko), mix sałat
owoce, woda niegazowana, soki
|
PIĄTEK
20 |
Czerwony barszcz
na wywarze mięsno-warzywnym (zawiera seler) z uszkami
|
Panierowany filet rybny z miruny
(zawiera jaja, mleko, pszenicę) ziemniaki (zawierają mleko), surówka z kiszonej kapusty
owoce, dodatek woda niegazowana, soki
|